Om Klikko

Klikko består af 2 partnere med hver især over 10 års erfaring inden for digitale medier og i særdeleshed SEO.

Indtil i dag

Gennem årene har vi arbejdet med SEO for nationale og internationale brands, samt mindre og mellemstore firmaer. Vi har med udgangspunkt i de enkelte firmaers budgetter og målsætninger rådgivet, planlagt og effektueret deres SEO strategier.

Fremadrettet er vores ambition at være leverandør til professionelle bureauer der enten udbyder eller ønsker at udbyde SEO til deres kunder, hvor vi primært vil være behjælpelig med ressourcer omkring linkbuilding, hvor det typisk er at bureauer er udfordret.

Vores vision og fremtiden

Vi er nu, og vil fremadrettet arbejde for at forblive den største linkbuilding ressource i Danmark og i andre strategisk udvalgte lande.

Vi har brugt de sidste par år på at udvikle en platform/software, der giver vores samarbejdspartnere store tidsbesparelser i forbindelse med linkbuilding til deres kunder. Derudover er platformen integreret med vores søsterselskab Wordpens.com, der i dag er DK største online skribentnetværk. Det giver vores samarbejdspartnere mulighed for direkte bestilling og håndtering af alle former for tekstarbejde med mulighed for opnåelse af eksklusive rabatter på op til 50 % på alt skribentarbejde.

Vi byder velkommen til alle eksisterende og fremtidige samarbejdspartnere.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig i gang med linkbuilding til dine kunder.

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Top