Blognetværk med omhu
Som du kan se af vores infografik, så er nøgleordet i forbindelse med opsætning og arbejdet med blognetværk omhu. Vi arbejder udelukkende for opnåelse af størst mulig værdi og effekt for de netværk vi opsætter.

Tekniske formaliteter
De tekniske formaliteter skal være i orden når man arbejder med et linknetværk, så i som samarbejdspartnere er forvisset om at i har det bedst mulige setup.

Linkstrategi der virker
Blognetværk er en linkstrategi ligesom eksempelvis redaktionelle links, Gæsteindlæg og sponsoreret indlæg.

Vi er den første og eneste udbyder af sådanne netværk i DK

I vil derfor blive en del af et eksklusivt samarbejde i ikke finder andre steder, og i vil sammen med eksisterende samarbejdspartnere opleve værdien af, at få jeres eget netværk med egen administration, der gør det let og overskueligt at servicere jeres kunder med linkbuilding.

Udbyder du ikke linkbuilding på nuværende tidspunkt? Intet problem

Vi har udviklet færdige produktpakker lige til implementering i din forretning, hvor vi kan vise dig den beregnet overskudsgrad, så i realiteten kan du komme til at udbyde linkuilding til kunder allerede i dag.

I får meget mere end et blognetværk – I får en hel platform

Udover hele blognetværket får i adgang til vores veludviklet og brugervenlige platform, hvor i både opretter, administrere og planlægger jeres kunders linkbuilding. Platformen er integreret med vores søsterselskab wordpens.com, som i dag er DK største skribent netværk og består af mere end 70 skribenter der kan udføre alle former for tekstarbejde. I vil som samarbejdspartner modtage eksklusive rabatter til dette fora, ligesom i vil kunne styre hele processen med bestilling inde fra platformen, hvilket gør i har alle ressourcer til linkbuilding samlet et sted.

Kontakt os på nedenstående formular eller ring på Tlf: +45 44 40 40 63

Top